De leukste ideeën voor een origineel kinderfeestje

suikerspinmachine te huren

Ieder jaar is het weer zo ver; je moet ideeën gaan bedenken voor het volgende kinderfeestje. Veel dingen zijn inmiddels al gedaan, zoals bijvoorbeeld naar de speeltuin gaan of een speurtocht organiseren. Hoewel deze activiteiten natuurlijk ontzettend leuk zijn, worden ze op een gegeven moment toch vrij saai. Daarom zijn hier de leukste ideeën voor een origineel kinderfeestje, zodat het onvergetelijke verjaardag wordt.

Suikerspinmachine

Kinderen houden van suikerspin, maar de kermis is er natuurlijk niet het hele jaar door. Denk er daarom eens over na om een suikerspinmachine te huren voor het volgende kinderfeestje! Je hebt al snel een suikerspinmachine in huis en niet alleen zullen de kinderen het erg lekker vinden om de suikerspin te eten, het proces van het maken van de suikerspin is ook al indrukwekkend op zich. Dit is ook erg goed te combineren met een kinderfeestje in de tuin of om te doen voordat je ergens naartoe gaat met de kinderen. Als je dus een origineel kinderfeestje wilt geven, moet je de volgende keer een suikerspinmachine huren.

suikerspinmachine te huren

Draadloze microfoon

Tijdens een kinderfeestje hebben de kinderen altijd ontzettend veel energie, omdat ze zo enthousiast zijn. Fysieke activiteiten helpen hier natuurlijk goed bij om ze een beetje moe te maken, maar je kan ook karaoke doen met de kinderen! Dit is een origineel idee wat zeker weten goed zal vallen bij de kinderen. Het enige wat je nodig hebt is een draadloze microfoon en iets van een geluidsbox waar het geluid vervolgens uit moet komen. Natuurlijk heeft niet iedereen een draadloze microfoon in huis, maar deze kan je nog altijd huren.

Popcornmachine

Dit is een soortgelijk idee als het huren van een suikerspinmachine, maar het is weer een hele andere lekkere snack voor de kinderen. Als je hen graag iets wilt geven dat ze nooit zullen vergeten, kan je het beste een popcornmachine huren! Vrijwel iedereen vindt popcorn lekker en de kinderen zullen het al helemaal geweldig vinden om naar te kijken. Een popcornmachine huren is bijvoorbeeld ook perfect als je kind een slaapfeestje geeft voor zijn of haar verjaardag, want dan kunnen ze deze snack lekker eten tijdens het kijken van de film.

Pizzaoven

Ontzettend veel mensen houden van pizza, maar als je zelf pizza gaat maken is dit nóg leuker dan gewoon de pizza eten. Denk er daarom eens over na om een pizzaoven te huren voor het volgende kinderfeestje. Hierbij hoef je verder alleen nog maar de pizzabodems en ingrediënten voor het beleg in huis te halen. Zo’n pizzaoven thuis is ook nog eens heel indrukwekkend om te zien voor de kinderen. De pizza’s zijn namelijk al ontzettend snel klaar en je kan ze met een echte pizzaschep erin leggen en eruit halen.

Lasergamen

Veel mensen gaan bowlen tijdens een kinderfeestje, maar een andere hele leuke activiteit om te doen met het volgende kinderfeestje is lasergamen. Voor de kinderen zal dit ontzettend spannend zijn, aangezien ze elkaar nu in teams mogen afschieten en zich bijna geheim agenten zullen voelen. Voor de ouders is dit natuurlijk ook een perfecte optie. Na het lasergamen zullen de kinderen al hun extra energie wel kwijt zijn.