Door lasertherapie wordt je lichaam haarvrij! 

Er is niks vervelender dan het telkens blijven scheren van je lichaam. Voor je het weet groeit het alweer terug en kun je weer aan de slag. Als je daar klaar mee bent kun je er voor kiezen om gebruik te maken van lasertherapie. Dit is een van de vele huidbehandelingen die ervoor kan zorgen dat jij na een tijdje helemaal haarvrij bent. Ideaal voor de zomer bijvoorbeeld! Ben jij benieuwd welke salon er bij jou in de buurt deze huidbehandeling biedt? Neem dan eens een kijkje online. Je kunt ook met een salon bij jou in de omgeving contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden. Ook kun je dan direct een kennismaking inplannen om zo jouw wensen te bespreken!

Kan ik ook terecht voor andere behandelingen? 

Bij vele salons en klinieken kun je naast lasertherapie ook terecht voor andere huidbehandelingen. Wel is het aanbod per salon of kliniek verschillend. Het is daarom handig om vooraf even contact op te nemen met de salon of kliniek en de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook een kijkje nemen op de website van de salon of kliniek. Vaak staat er online ook een overzicht online welke behandelingen de salon of kliniek aanbiedt. Ook kun je samen met een van de medewerkers kijken naar welke behandeling het beste bij jou past. 

Wat is lasertherapie?

Lasertherapie is een van de vele huidbehandelingen die je kunt inplannen bij een salon of kliniek. Tijdens een laserbehandeling wordt er een bepaald lichaamsdeel naar wens behandeld met een laserapparaat. Dit apparaat zorgt ervoor dat je na een aantal behandelingen geheel haarvrij bent. Dit komt doordat er laserflitsen op je huid geplaatst worden. Door deze flitsen zullen je haarzakjes in een rustmodus raken. Doordat de haarzakjes in die modus zitten zullen deze dus niet verder groeien. Door dit een aantal behandelingen te doen zullen deze haarzakjes blijven rusten en krijg je dus dat haarvrije resultaat. Voor meer informatie over laserbehandelingen kun je het beste contact opnemen met een salon bij jou in de buurt! 

Een leven lang zonder lichaamshaar! 

Vaak wordt er met lasertherapie geadverteerd dat je na een aantal huidbehandelingen voor de rest van je leven haarvrij bent. Dit is helaas niet in alle gevallen zo. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap of andere periodes in je leven nieuwe hormonen aanmaken. Deze hormonen kunnen er voor zorgen dat haarzakjes toch weer actief worden het haar daardoor weer begint te groeien. Dit verschilt per persoon. Overleg daarom goed met een specialist wat voor jou de beste behandelingen zijn. Zo kom je na een aantal jaren of maanden niet voor verrassingen te staan en kun je inderdaad een leven lang genieten van een haarvrij lichaam.