Hovenier Huissen staat voor je klaar

schoutenhoveniers-logo

De tuin, een plek waar je jezelf kan terug trekken. Iedereen wilt graag een tuin naar hun eigen smaak! Je kunt dan terecht bij hovenier Huissen, een bedrijf met veel passie en liefde voor planten en bloemen. Ze willen graag dat iedereen tot rust kan komen, maar wat is de ideale tuin? 

Een hovenier weet altijd wat het beste voor je tuin is. Wil je nou een renovatie of misschien alleen kleine aanpassingen? Dan kun je altijd een kennismakingsgesprek aanvragen, dan komen ze je tuin bekijken en meteen met ideeën komen. Vind je het niks? Dat is ook niet erg. Je kunt ook met je eigen idee komen! Hovenier Huissen zal dit idee verder uitwerken en met je bespreken en tot stand brengen. Je krijgt eindelijk je ideale droomtuin.

hovenier Huissen

Tuinontwerp

Er zijn verschillende dingen waar je aan moet denken, wil je bijvoorbeeld in de winter buiten kunnen zitten? Waar moet je dan voor kiezen?kies je handig voor een overkapping met een houtkachel erin? Ofmisschien neem je wel een jacuzzi? Alles is mogelijk en alle ideeën zijn welkom. Hovenier Huissen zal je een paar vragen gaan stellen, de hovenier wilt weten wat bijvoorbeeld mag blijven of juist niet. Het is van toepassing dat het bedrijf weet wat voor een budget er is en ook is het belangrijk dat ze weten welke stijl je mooi vindt, of welke bloemen en  planten er mogen komen. De ideeën die jij samen met de hovenier hebt bedacht en dan samen tot een conclusie zijn gekomen moet je droomtuin er komen! Ze zullen er alles aan doen om de tuin klaar te maken zodat je eindelijk weer kan terug trekken.