Apple reparatie Tilburg

smartphone-express

Het maken van een telefoon is tegenwoordig geen kinderspel meer. Vroeger toen de smartphones net om de hoek kwamen kijken was een reparatie zo gepiept. Je kon het plastic aan de achterkant van de telefoon halen en daar had je meteen de batterij. Ook kon je vrij eenvoudig het scherm vervangen. Deze was trouwens ook een stuk minder vaak toe aan vervanging door de plastic behuizing. Tegenwoordig is alles van glas en worden zijn er zelfs schermen die ook de rand van de telefoon in nemen. Doordat een telefoon helemaal van glas is gaat deze ook een stuk sneller kapot. Gelukkig kun je hem om de hoek laten maken door een lokaal bedrijf waar ze een Apple reparatie Tilburg kunnen uitvoeren.

Apple reparatie Tilburg

Wat voor reparaties kunnen er uitgevoerd worden?

Wees maar niet bang dat jouw telefoon ten einde raad is ook al ziet het er misschien zo uit. De experts van Smartphone Express kunnen een Apple reparatie Tilburg uitvoeren. Jouw scherm, accu, connector, camera’s, behuizing, knoppen, audio, waterschade,software en het moederbord zijn allemaal onderdelen die vervangen kunnen worden. Dit is dus zo goed als alle onderdelen van de telefoon. Als er meerdere reparaties uitgevoerd moeten worden zijn ze eerlijk met jou over of het het waard is om te laten repareren of om een nieuw toestel te kopen. Ook kun je alle prijzen van de reparaties op de website vinden. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Nieuwe toestellen

Naast de Apple reparatie Tilburg hebben ze bij dit bedrijf ook een aantal nieuwe toestellen die ze verkopen. Ze hebben een klein assortiment, maar bij dit assortiment zitten alle grote merken telefoons die 80% van het aandeel in Nederland vullen. Samsung of Apple ze hebben het. De prijzen van deze toestellen zijn zeer scherp geprijsd. Je hoeft nergens meer te kijken voor een nieuw toestel, want goedkoper ga je ze niet vinden.

Chinese toestellen

Naast het repareren van de bekende merken zoals Apple en Samsung zijn er ook veel mensen in ons land die gebruik maken van wat meer budget modellen. De voorlopers in dit segment zijn de merken Huawei en OnePlus. Deze telefoons concurreren met Apple en Samsung vooral op prijs gebied, maar ook de kwaliteit doet niet onder. Het voordeel is dat ze in de reparatie een stuk goedkoper zijn door de scherp geprijsde onderdelen.