Bescherm je auto tegen beschadigingen met XPEL folie van Absolute Motors

Absolute_Motors - logo

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je gloednieuwe auto kunnen genieten, zonder dat er krassen of andere beschadigingen optreden. Maar we weten allemaal dat het helaas niet altijd te vermijden is. Gelukkig is er nu een oplossing: XPEL folie. Benieuwd wat dit precies is en hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Absolute_Motors - car wrapping

Wat is XPEL folie?

XPEL folie is een transparante beschermlaag die op de lak van je auto wordt aangebracht. Deze folie is ontworpen om de originele lak van je auto te beschermen tegen beschadigingen zoals krassen, steenslag en vuil. De XPEL folie is gemaakt van zeer duurzaam en hoogwaardig materiaal en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met autofabrikanten.

Absolute Motors

Absolute Motors is een van de weinige bedrijven in Nederland die gespecialiseerd is in het aanbrengen van XPEL folie op auto’s. Onze vakkundige monteurs gebruiken de nieuwste technologieën en technieken om de folie zo naadloos mogelijk aan te brengen, zonder luchtbellen of kreukels. Het resultaat is een perfect uitziende auto die optimaal beschermd is tegen beschadigingen.

Maar XPEL folie biedt niet alleen bescherming tegen krassen en steenslag. De folie heeft ook zelfhelende eigenschappen, waardoor kleine krasjes vanzelf verdwijnen. Hierdoor blijft je auto er als nieuw uitzien, zonder dat je de folie opnieuw hoeft aan te brengen. Daarnaast beschermt de folie ook tegen verkleuring en veroudering van de originele lak.

Geschikt voor vrijwel alle auto’s

Het aanbrengen van XPEL folie is geschikt voor vrijwel alle soorten auto’s, van sportauto’s tot SUV’s. Je kunt kiezen uit verschillende soorten folie, afhankelijk van je persoonlijke wensen en behoeften. Zo is er bijvoorbeeld matte folie beschikbaar, die zorgt voor een unieke en stoere uitstraling van je auto. Of kies voor heldere folie voor een onzichtbare beschermlaag. Als je op zoek bent naar een optimale bescherming van de lak van je auto, dan is XPEL folie de ideale oplossing. Absolute Motors helpt je graag bij het aanbrengen van de folie op jouw auto en zorgt voor een perfecte afwerking. Zo kun je met een gerust hart de weg op, wetende dat je auto optimaal beschermd is tegen beschadigingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!