Wat betekent pasfoto Nijmegen?

LMF-Nijmegen-logo

 Je maak vast dagelijks foto’s van jezelf, van je kind, je partner, je ouders of andere dierbaren om je heen. Foto’s worden vaak gemaakt om herinneringen te bewaren. Misschien herken je dat ook in jezelf dat je fotoalbums vol hebt met foto’s. Foto’s maken wordt vaak gezien als een hobby. Maar is dat echt zo? Daar denken fotografen heel anders over. Zij maken met passie foto’s, zij beschikken ook over de beste camera’s. Fotograferen is net kijken naar een object en op het beste moment de foto maken. Een foto is ook een moment opname van iemand of iets. Daarom is het belangrijk dat het licht, of de zon, soms zelfs het geluid goed ingesteld is zodat je de beste foto’s kan maken.

Fotografen hebben het vaak over dat achter elke foto een verhaal is, dat je ook in elke stad ook foto’s kan maken. Elke stad heeft een bepaalde cultuur en geschiedenis. Denk bijvoorbeeld aan je eigen stad waar je woont, of de stad waar je studeert of werkt. Het ruikt naar cultuur. Nijmegen, je hebt er vast wel van gehoord! In Nijmegen is er veel cultuur en geschiedenis, verschillende soorten mensen die er wonen.  Verschillende mensen betekent ook verschillende culturen. In elke stad heb je een verhaal, waar een verhaal is een foto. Foto’s maken is niet alleen om herinneringen te bewaren, foto’s maken is ook voor belangrijke documenten. Zoals: Identiteitsbewijs, rijbewijs en paspoort. Heb jij nog geen foto voor zo een document Pasfoto Nijmegen kan je daarmee helpen!

pasfoto

Waar moet je foto aan voldoen?

Pasfoto Nijmegen is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van pasfoto’s. De fotografen gaan vakkundig aan de slag, om de beste foto voor jou te maken die op je document moet komen. Wist je dat zo een foto ook aan bepaalde eisen moest voldoen? De medewerkers hebben de eisen voor je op een rijtje gezet:

·  Maatvoering

·  Positionering

·  Fotokwaliteit

·  Belichting

·  Houding

·  Achtergrond

·  Bril

·  Weergave gezicht

·  Uitdrukking

Met maatvoering moet je denken aan het formaat van de pasfoto, breedte van het gezicht en de lengte van het gezicht. Positionering staat voor dat je hoofd volledig afgebeeld moet zijn. Fotokwaliteit is natuurlijk wel een van de belangrijkste, de foto moet in kleur zijn, de foto mag niet meer dan zes maanden oud zijn, een scherpe foto, onbeschadigd, niet bewerkt en natuurlijk op glad papier afgedrukt. Belichting het woord zegt het eigenlijk al, gelijkmatig, geen onder-of overbelichting, geen schaduw in het gezicht of in de achtergrond. De beste houding als je hoofd recht naar voren is, ogen op een horizontale lijn is. Achtergrond wordt lichtgrijs of een egale kleur. Behang met bloementjes mag dus niet. Dit allemaal is belangrijk voor een de perfecte pasfoto, pasfoto Nijmegen helpt je met alle plezier hiermee!