haverkampshop-logo

Als u vaak uw sleutels kwijt bent dan is het handig deze op te bergen in een sleutelkastje. Een sleutelkast is een handige opbergmogelijkheid voor het veilig en overzichtelijk bewaren van allerlei sleutels. Daarnaast is het opbergen van sleutels een goede manier om diefstal tegen te gaan. Echter, er zijn verschillen in sleutelkasten. De ene sleutelkast is heel klein en de andere is groot en geschikt voor bijvoorbeeld garagebedrijven zoals de sleutelkast van Protector Key. Daarnaast is de ene sleutelkast voor binnen en de andere voor buiten. Er zijn sleutelkastjes met sleutel te bedienen of elektronisch. 

Sleutelkast voor buiten
Een sleutelkast (sleutelkluisje) voor buiten wordt vaak gebruikt door mantelverzorgers of thuiszorgorganisaties. Voordeel voor de verpleegkundigen is dat zij niet met een hele bos sleutels op zak lopen en er verschillende mensen naar binnen kunnen. Nadeel is dat de meeste sleutelkluisjes met een zware hamer wel kapot te slaan zijn. Er is nu wel een sleutelkluisje op de markt gekomen dat veilig is, namelijk de Puck Keysafe. Deze is voorzien van SKG2-keurmerk. Het is tot nu toe de enigste sleutelkast die met code te openen is en SKG2 gekeurd is. 

Haverkamp Deventer heeft een ruim assortiment sleutelkasten voor binnen en sleutelkluizen voor buiten in de showroom. Voor een sleutelkast kopen kunt u terecht op haverkampshop.nl of bij Haverkamp Deventer in de showroom.