Zijn je kleren kreukelig? – Kom dan naar een stomerij Den Haag

stomerij den haag

stomerij den haag

Stomerij Den Haag gebruikt vloeistoffen om vuil en grote vlekken uit stoffen kleding te verwijderen. Ook kreukende kleren kun je bij de stomerij brengen om ze weer helemaal kreukvrij te maken. Weet je niet welke kleren je naar de stomerij kunt brengen? Dit staat 99% van de keren op het labeltje van de kleren. Zo weet je precies welke kleding er geschikt zijn voor de stomerij. Het grote voordeel van een stomerij is het vermogen om een olie en vet oplossing, op een manier waarop water dat niet mogelijk kan maken. 

stomerij den haag

Wat zijn de voordelen van stomen?

1.Stomen is niet zo heel gevaarlijk.

Kleren die je in de stomerij kan laten stomen worden tegenwoordig allemaal met groen stoom gestroomd. Dit is dan ook beter voor het milieu en je kleren. De kleren die extra belangrijk zijn en die niet zomaar gestoomd kunnen worden, worden dan ook met goede aandacht door ons besteed. Zo wordt het stomen met de beste kwaliteit gedaan. En is iedereen altijd blij met de resultaten.

2. Aandacht voor de beste kwaliteit van het stomen.

Meestal begin je altijd met het wassen van de kleren. Daarna drogen en opvouwen. Maar als je je kleding bij een stomerij laat stomen of wassen worden ook nog alle extra dingen voor jouw verzorgt die jij thuis meestal niet zo snel zou doen. Na de stoom beurt hoef jij de kleding alleen nog maar in je kast te leggen of ergens aan ophangen. Bij de meeste stomerijen heb je ook een bezorg service. Dit maakt het nog makkelijker. Je hoeft namelijk niet meer het huis uit.

3. Ook de stomerij verwijderd vlekken en vieze geurtjes.

Meestal als je een vlek in je kleren hebt probeer je dat zelfs met de raarste middelen op te lossen. Wat veel mensen dat niet weten is dat je kleding hier juist sneller door gaat slijten. Je betere optie is dan om naar een stomerij in de buurt te gaan. De stomerij zorgt ervoor dat de kwaliteit van de kleding in tact blijft maar toch de vlekken uit je kleren zullen gaan.

Als je de kleren niet meer wilt dragen in verband met de vieze vlekken. Lever het dan toch in bij de stomerij. Dan proberen zij dit namelijk schoon te krijgen en nog voor een lage prijs te verkopen.

4. Stomerijen kunnen meestal in grotere aantallen wassen.

Stomerijen hebben over het algemeen grotere items om grotere producten schoon te maken. Het is thuis namelijk niet mogelijk om een twee persoons dekbed in je kleine wasmachine te krijgen. Naar een stomerij gaan zal je ook veel tijd en moeite schelen. Het gaat hier tenslotte ook een stuk sneller dan dat jij thuis zou doen.